109e Concours Hippique Haarlemmermeer komt eraan!

Haarlemmermeer – Het Concours Hippique is een mooie traditie in Haarlemmermeer en ver daarbuiten. Paardenliefhebbers kunnen van 14 – 16 juni 2019 weer hun hart ophalen.

Haarlemmermeerse Bos

Het Concours Hippique zag ruim 100 jaar geleden het levenslicht. In eerste instantie werd het evenement gehouden aan de Concourslaan in Hoofddorp. Daar werd zelfs een speciaal terrein aangelegd. In de jaren ’70 moest het terrein wijken voor het raadhuis en verhuisde het Concours naar het Haarlemmermeerse Bos.

In 2016 werd het evenement nieuw leven in geblazen en met succes!  Het weekend in juni biedt meer dan alleen paarden. Bezoekers kunnen ook te genieten van bands en artiesten op een centraal podium en er is een Foodtruck festival. Voor de jongste bezoekers wordt een kinderdorp opgezet met tal van activiteiten.

Concours Hippique is een oer-Haarlemmermeerse traditie en ik ben blij dat het evenement ook dit jaar weer een feit is. Het vindt plaats in het Haarlemmermeerse Bos, een prachtige locatie voor een dergelijk evenement. In de bossen, met het water erbij. Helemaal perfect.

Aldus wethouder Marja Ruigrok.

Meer informatie over Concours Hippique Haarlemmermeer 2019

Bron: Haarlemmermeergemeente.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook