13-16 september weekendafsluiting N200; ook geen treinen Haarlem – Amsterdam

Reizigers tussen Haarlem en Amsterdam moeten in het weekend van 13 tot 16 september rekening houden met diverse afsluitingen. De N200 is dit weekend volledig afgesloten tussen Halfweg en de kruising N200-Australiëhavenweg in Amsterdam. Ook rijden er dit weekend geen treinen tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk.

Om te zorgen dat reizen tussen Haarlem en Amsterdam mogelijk blijft, hebben De Nieuwe N200, NS en Connexxion diverse maatregelen getroffen. Wel wordt reizigers geadviseerd goed voorbereid op weg te gaan en rekening te houden met extra reistijd.

Afsluitingen

N200 tussen Halfweg en kruising N200-Australiëhavenweg in Amsterdam

Aannemerscombinatie ééN200 voert in opdracht van De Nieuwe N200 werkzaamheden uit aan de oude drinkwatertransportleidingen onder de N200. De leiding ligt onder de rijbaan, en om daar veilig bij te kunnen is het noodzakelijk dit deel van de N200 af te sluiten. Van vrijdagavond 13 september 22.00 uur tot maandagochtend 16 september 05.00 uur is de N200 daarom in beide richtingen afgesloten tussen Halfweg en de kruising N200-Australiëhavenweg in Amsterdam. Vanaf knooppunt Rottepolderplein (A9) is Halfweg bereikbaar via de A200. Na Halfweg is de weg dicht.

Geen treinverkeer tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk

Vanwege werkzaamheden van ProRail bij station Haarlem Spaarnwoude rijden er dit weekend geen treinen tussen Haarlem en Amsterdam Sloterdijk. Kijk voor meer informatie op: www.ns.nl/werkzaamheden.

Bron: denieuwen200.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook