2 mannen aangehouden na poging inbraak Zwanenburg

Zwanenburg – De politie heeft maandagochtend twee mannen van 30 en 31 jaar oud afkomstig uit Roemenië aangehouden voor poging inbraak.

Rond 10.45 uur meldde een oplettende buurtbewoner een verdachte situatie bij een woning aan de Essenlaan. Twee mannen hielden zich verdacht op bij een woning. Toen agenten ter plaatse waren troffen zij de twee mannen bij de woning aan. De woning had braakschade en een van de mannen had inbrekerswerktuig bij zich. Hierop zijn de twee mannen aangehouden en ingesloten voor onderzoek.

Verdachte situatie? Bel 112!

Ziet u iets verdachts bij u in de buurt? Aarzel dan niet en bel direct 1-1-2. Kunt u bijvoorbeeld de daders omschrijven of de vluchtrichting van de auto of scooter vertellen, dan komt de politie direct in actie. Maak als het kan een film of foto met uw mobiele telefoon. Let wel goed op uw eigen veiligheid! Meer tips vindt u op www.politie.nl.

bron:politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook