2 mogelijke inbrekers na achtervolging aangehouden in Hoofddorp

Hoofddorp – De politie heeft vrijdagavond twee mannen op een brommer aangehouden die in bezit waren van inbrekerswerktuig.

Surveillerende agenten zagen vrijdagavond even voor 22.00 uur op de Paxlaan twee mannen op een bromfiets rijden. Zij besloten het tweetal te controleren en gaven de bromfietsbestuurder een stopteken. De bestuurder ging er vervolgens als een haas vandoor. Maar niet voor lang: een motoragent wist de mannen op de Femina Mullerstraat aan de kant te zetten.

Zowel de bestuurder als de passagier werden aangehouden en zij bleken in bezit van inbrekerswerktuigen zoals o.a. schroevendraaier, ijzerzaag en andere gereedschappen.

De twee jongemannen, allebei in de leeftijd van 18 jaar en afkomstig uit Nieuw-Vennep en Hoofddorp, werden meegenomen naar het politiebureau. Ook werd de bromfiets in beslag genomen in verband met onder andere de te hoge constructiesnelheid.

De politie doet nader onderzoek.

Bron Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook