2 paarden overleden bij stalbrand Halfweg

Halfweg – Rond 00:50 uur werd er brand ontdekt in een stal langs de Batterijweg in Halfweg nabij Vinkebrug waarop de brandweer werd gealarmeerd. Twee paarden zijn bij de brand om het leven gekomen.

Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen metershoog uit het pand. Er werd zo snel mogelijk gestart met blussen terwijl andere brandweermannen de deur van de stal open maakten zodat meerdere paarden uit de brandende stal naar het naastgelegen weiland konden ontsnappen.

Toen de brandweer begon met blussen, waren de hoogste vlammen binnen korte tijd weg. De brandweer is nog wel lange tijd bezig geweest om het vuur uit te krijgen.

Het is nog onduidelijk waardoor de brand is ontstaan. De politie doet onderzoek naar het incident.

Fotocredit Inter Visual Studio – Michel van Bergen

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook