23 personen bekeurd Illegaal kansspel Lijnden

Lijnden – Op donderdagavond deed de politie onderzoek in een bedrijfspand aan de Tokyostraat in Lijnden. Hier trof de politie drieëntwintig personen in twee ruimtes waar illegaal werd gespeeld.

Eerder kreeg de politie melding dat er verdachte personen bij het pand kwamen, nadat zij hun auto’s in de omgeving hadden geparkeerd. Omdat er al eerder signalen binnen waren gekomen over mogelijk illegale kansspelen, besloot de politie het pand te betreden. De politie trof twee ruimtes aan die waren ingericht als shisha lounge. In de eerste ruimte stond een digitaal goktafel, in de tweede werd gekaart.

Alle aanwezige personen kregen een bekeuring wegens overtreding van de Coronaregels en voor het illegaal gokken.

Bron Politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook