35-jarige Amstelvener één van de verdachten moord Pauline Mol (53)

ZAANDAM – Drie mannen moesten gisteren voor de rechter verschijnen wegens verdenking van moord op de 53-jarige Pauline Mol uit Zaandam. In maart 2018 werd zij om het leven gebracht, vermoedelijk na een roofoverval. De vrouw had geen grote geldbedragen of kostbaarheden in huis. 

De verdachten zijn een 35-jarige man uit Amstelveen, een 39-jarige man uit Zaandam en een 31-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats. Alle drie de heren zijn geboren in de Dominicaanse Republiek. De zitting van 7 augustus betrof een pro forma zitting, De inhoudelijke behandeling van de zaak is op 10 en 11 oktober 2018

Een buurman zag Pauline op 26 maart vorig jaar jaar bij toeval levenloos op de grond liggen, toen hij door haar keukenraam keek op de Indigostraat. Hoewel er geen sporen van braak gevonden werden, werd al snel werd duidelijk dat ze door geweld om het leven was gebracht.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook