8-16 feb: Overvolle treinen in hele randstad door werkzaamheden Leiden

Foto: NS

Regionaal – Van zaterdag 8 februari tot en met zondag 16 februari wordt er rondom station Leiden Centraal aan het spoor gewerkt. En niet alleen reizigers van, via en naar Leiden hebben hier last van. In de hele randstad worden overvolle treinen verwacht.

Uitval van treinen vindt vooral plaats op trajecten rondom Leiden. NS heeft hiervoor een overzicht van dag tot dag gepubliceerd. Maar niet alleen reizigers op deze trajecten ondervinden hinder. Doordat de werkzaamheden bij Leiden ook bij de perrons plaatsvinden, zullen er vaak kortere treinen worden ingezet. En dit leidt tot grote drukte in de wagons door de hele randstad. Zelfs zo druk, dat het zou kunnen dat reizigers niet meer in de trein passen.

NS en Reizigersorganisatie Rover raden treinreizigers iedere dag voor vertrek via de reisplanner hun reis te bekijken. De drukte-indicator kan een indicatie geven of er nog ruimte in de trein is. De spits vermijden is zelfs nog beter.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook