A4 vast na ernstig ongeval

Schiphol – Op de A4 (Amsterdam richting Den Haag, net na knooppunt De Hoek) vond vanmorgen een ernstig ongeval plaats tussen een vrachtwagen en een auto. De A4 is enige tijd helemaal afgesloten geweest. Omstreeks 08:30 uur werden er twee rijstroken opengesteld, maar het verkeer richting Den Haag wordt nog steeds omgeleid.

De bestuurder van de auto heeft enige tijd bekneld gezeten. Een traumahelikopter was ook terplaatse van wege de ernst van het ongeluk.

Ook vanuit Den Haag in de richting van Amsterdam kom je in een lange file terecht. Het verkeer staat daar over een lengte van 10 km vast door kijkers.

De politie vraagt getuigen van het ongeluk om zich te melden via 0800-8844

________

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

 

 

 

 

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook