Aankondiging werkonderbreking bij Schiphol security op 4 september

Schiphol – Vakbonden FNV en CNV hebben aangekondigd dat zij op dinsdag 4 september het werk bij de security checks op Schiphol gedurende 24 uur willen onderbreken.

Schiphol.nl heeft het volgende op hun website geplaatst:

Op dit moment weten we helaas nog niet wat de gevolgen zullen zijn van deze aankondiging. Daarom blijven we vanuit Schiphol een beroep doen op de beveiligingsbedrijven en vakbonden om snel tot een overeenkomst te komen. We roepen hen in het belang van reizigers en airlines nadrukkelijk op om er samen uit te komen. Tegelijkertijd bereiden wij een juridische procedure voor, mocht het onwenselijke geval zich voordoen dat de betrokken partijen er niet uitkomen. Als het kort geding plaatsvindt, is dat deze week. We begrijpen dat de aanhoudende onduidelijkheid zeer vervelend is. Zeker als je voor 4 september een vlucht hebt geboekt. We streven er daarom naar om zo snel mogelijk meer duidelijkheid te geven.

Advies: 

Houd Schiphol.nl en ons Twitteraccount @Schiphol in de gaten voor het laatste nieuws rond de werkonderbrekingen bij security.

Lees hier ook ons eerdere artikel over de werkonderbrekingen.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook