Achtervolging snelweg A4 snelheden boven de 200 km per uur

Haarlemmermeer – Vanochtend heeft er een achtervolging plaatsgevonden op de A4 waarbij er snelheden van boven de 200 km per uur werden gehaald.

De politie Haarlemmermeer laat het volgende op hun facebook pagina weten:

Vanochtend rond 09.45 uur kregen wij de melding dat collega’s van de eenheid Den Haag bezig waren met een achtervolging op de A4 links. Ze kwam op volle snelheid richting ons gebied. Er werden snelheden gehaald boven de 200 km per uur. De bestuurder wilde niet stoppen. Wij hebben direct positie ingenomen bij de A4 en al snel kwam het voertuig en de collega’s voorbij.

De bestuurder besloot de afrit Schiphol te nemen en op Schiphol reed hij zich klem achter een bus. Hierdoor kon hij direct uit zijn auto gehaald worden en worden aangehouden.

Collega’s van de eenheid Den Haag gaan verder met het onderzoek.

Er is goed en veilig samen gewerkt tussen de politie Den Haag, Noord-Holland en de Koninklijke marechaussee Schiphol.

Bron: Politie Haarlemmermeer

 

 

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook