Agendatip: 14 december – Kerstmarkt Graan voor Visch Hoofddorp

Hoofddorp – Op 14 december 2018 zal de wijkraad Graan voor Visch een fantastisch superleuke Kerstmarkt organiseren. Graan voor Visch is de enige wijk in Hoofddorp met een echte eigen kerstmarkt!
De voorgaande jaren was deze wijk-kerstmarkt ook een enorm succes. Een plein vol met marktkramen en gezellig verlicht, diverse bedrijven en organisaties die hun waar -gebaseerd op de kerst- komen verkopen. Heerlijke (gratis) drankjes en hapjes te krijgen voor jong en oud, waaronder erwtensoep, poffertjes, suikerspin, koffie, thee, limonade, popcorn, wereldsoep, etc.
Centraal is er een gezellige vuurkorf ingericht,  met daaromheen zitjes. Deze sfeervolle setting wordt aangevuld met live muziek, om heerlijk even te eten/drinken. Op het andere plein is een eigen kind-place; een plein vol met springkussens, rodelbaan, zweefmolen, schminken, etc.
Ook is er een binnenruimte met een digitaal schaatsspel voor jong en oud, waar je kunsten van een heuze schaatswedstrijd op de proef worden gesteld. In de andere ruimte is onze succesvolle crea-zaal; een mooie ruimte waarin je je creativiteit rondom kerst kunt loslaten voor allerlei leuke kerst ideeën. Dit gebeurt onder leiding van ervaren medewerkers.
Dus wil je vanaf schemertijd komen genieten van een gezellige Kerstmarkt vlakbij het centrum van Hoofddorp? Kom dan langs! De toegang is GRATIS;

Kraam huren?

Als je een kraam wilt huren betaal je maar € 15,00 incl stroom en verlichting. Aanvragen kan door een mailtje te sturen naar kerstmarkt@graanvoorvisch.info.

Datum:

vrijdag 14 december 2018, 16:00 tot 21:00

Locatie:

Graan voor Visch 14301
Wijkgebouw P-Punt
Hoofddorp

 

Bij de Rotonde Graan voor Visch sla je af richting de Aldi, dan rijd je rechtdoor, neem de bocht naar links en dan zie je al aan je linkerhand de Kerstmarkt.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook