Arrestaties in Vijfhuizen wegens bezit 10.000 kg illegaal vuurwerk

Vijfhuizen – Op vrijdag 16 november heeft de politie vier mannen aangehouden. Zij waren in het bezit van meer dan tienduizend (10.000) kilo zwaar illegaal vuurwerk.

Na een anonieme tip heeft de politie in een loods meer dan 10.000 kilo zwaar illegaal vuurwerk gevonden in een loods aan Vijfhuizerdijk in Vijfhuizen. Er zijn hierbij vier mannen aangehouden, zij zijn woonachtig in Haarlem en zijn tussen de 25-45 jaar oud. De politie heeft het vuurwerk weg gehaald, hier moesten wel twee vrachtwagens aan te pas komen.  Ook voert de politie nog een viertal huiszoekingen uit in Haarlem. De resultaten van deze zoekingen zijn nog niet bekend.

Foto: politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook