Auto belandt ondersteboven in sloot A9 bij Badhoevedorp

Badhoevedorp – De brandweer van Badhoevedorp heeft vannacht langs een oprit naar de A9 een auto uit een sloot gehaald. De auto lag ondersteboven in het water.

Volgens de brandweer waren de inzittenden al uit het voertuig. Er zijn nog wel duikers van de brandweer uit Velsen het water ingegaan om te controleren of er nog meer mensen in de auto zaten. Er is niemand gevonden.

Hoe het kwam dat de auto in het water belandde, is niet bekendgemaakt. De auto is door een bergingsbedrijf op de kant gezet.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Kopfoto: Brandweer Badhoevedorp

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook