Auto slaat over de kop en belandt in sloot langs N205 bij Vijfhuizen

Vijfhuizen – Vrijdagavond is er een auto in een sloot belandt. Rond kwart over tien reed een automobilist over de N205 in de richting van Haarlem, toen het ter hoogte van Vijfhuizen mis ging.

De bestuurder raakte door een onbekende rede van de weg. Met zijn auto kwam hij in de berm terecht en sloeg, volgens een agent, daarna over de kop. De auto kwam uiteindelijk in een sloot tot stilstand.

Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. Ambulancebroeders hebben het slachtoffer in de ambulance nagekeken. Na controle bleek hij er geen verwondingen aan over gehouden te hebben.

Een berger heeft de auto weer uit de sloot gehaald. Tijdens de afhandeling van het ongeval waren twee rijstroken afgesloten voor het verkeer. 

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is onbekend.

Foto’s: Inter Visual Studio / Rowin van Diest

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook