Autobrand na explosie Nieuw-Vennep – politie zoekt getuigen

Nieuw-Vennep – In de nacht van woensdag op donder kwam er om 00.50 uur een melding binnen van een ontploffing en een voertuigbrand op de Ottenstein in Nieuw-Vennep.

Nadat de politie en brandweer aankwamen bleek dat twee voertuigen in brand stonden. Er zijn aanwijzingen dat het een brandstichting betrof. De eigenaar heeft aangifte gedaan. De politie houdt een technisch- en buurtonderzoek.

De politie roept getuigen op zich te melden via 0900-8844. De politie neemt ook graag kennis van eventuele beelden. U kunt ze uploaden via dit formulier onder vermelding van 2020188371. Mocht u op een andere manier weten wie bij de brandstichting betrokken zijn dan hoort de politie dat ook graag. Dat kan ook anoniem, bel dan misdaad anoniem via  0800-7000.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook