Automobilist belandt met bedrijfswagen in de vangrail langs A200 bij Halfweg

Halfweg – De bestuurder van een bedrijfsbus is woensdagmiddag met zijn wagen de vangrail ingereden. Om even over half vier reed de man over de A200 en raakte hij net na het Rottepolderplein door nog onbekende oorzak van de weg. De man belandde met zijn wagen in de vangral en raakte gewond. Ambulance, brandweer en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na behandeling in de ambulance is hij per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis voor verdere zorg.

Door het ongeval ontstond er in de richting van Haarlem een flinke file. Het verkeer dat vanuit Halfweg en vanaf het Rottepolderplein kwam kon het ongeval via een rijstrook passeren.

Een bergingswagen heeft de beschadigde wagen weggesleept.

Foto’s: Inter Visual Studio / Rowin van Diest

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook