Bagage chaos op Schiphol – vlucht AJAX-spelers naar Munchen vertraagd

Schiphol – De korte stroomdip in Terminal 3 van maandagochtend heeft het reisschema van AJAX flink in de war gegooid. De Telegraaf meldt dat de selectie aanvankelijk om 12:00 uur zou vertrekken, echter gebeurt dit minimaal twee uur later.

Door een korte stroomstoring in het bagagesysteem Terminal 3 is er op Schiphol een chaos ontstaan. Ook AJAX, die dinsdagavond tegen Bayern Munchen speelt, heeft hier last van. Aangezien een deel van de tassen en koffers zoek is, werd er eerst besloten om de vlucht naar Munchen te vertragen.

Niet veel later werd dit idee toch in de prullenbak gegooid, omdat Erik ten Hag om 18:45 uur een persconferentie moet geven in de Allianz Arena. Ajax vliegt nu twee uur later dan gepland toch naar München en de achtergebleven spullen worden met een andere vlucht nagestuurd. Ajax speelt dinsdagavond om 21:00 uur tegen Bayern München.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook