Belangrijke veiligheidswaarschuwing biefstukworst AH

Regionaal – Albert Heijn heeft besloten de AH Biefstukworst st. 200 gr. uit de winkels terug te halen. Bij de AH Biefstukworst st. 200 gr. met houdbaarheidsdatum 21 september 2020 is de bacterie e.coli aangetroffen.

Albert Heijn verzoekt klanten dringendde AH biefstukworst niet te eten en terug te brengen naar een Albert Heijn-winkel, waar zij bij inlevering van het product het aankoopbedrag vergoed krijgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Albert Heijn via 0800 – 03 05. Of kijk op ah.nl/klantenservice.

E.coli

Het eten van een product met een E. coli bacterie (poepbacterie, STEC, EHEC) kan, indien niet door en door gegaard, binnen een week misselijkheid, braken en (bloederige) diarree tot gevolg hebben. Vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een lage weerstand en zwangere vrouwen. Raadpleeg uw (huis)arts voor meer informatie als u na het eten van genoemd product gezondheidsklachten hebt.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook