Bermbrand in Hoofddorp geblust: treinverkeer komt langzaam weer op gang

HOOFDDORP – Een berm aan de Spoorlaan in Hoofddorp heeft vanavond lange tijd in de brand gestaan. De treinen op de trajecten Schiphol-Rotterdam en Schiphol-Leiden reden hierdoor niet. Ook de naastgelegen weg was afgesloten. Meld onze media partner NHnieuws

Op dit moment rijden de treinen tussen Leiden en Schiphol vooralsnog niet, enkel tussen Schiphol en Rotterdam komt het treinverkeer weer op gang.

Door de droogte ontstond er veel rook, waardoor het veiliger was de treinen stil te leggen. Volgens de website van de NS duurde dit tot ongeveer 21:30 uur, maar vlak voor 20.00 uur was het vuur al gedoofd.

Een woordvoerder van de NS verwacht dat de extra reistijd oploopt tot 60 minuten.

De Veiligheidsregio raadde omwonenden aan om ramen en deuren te sluiten.

Bron: nhnieuws.nl

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook