Beroving met geweld in Hoofddorp getuigen gezocht!

Hoofddorp – De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de beroving van een aantal jongens die zaterdagavond rond 21.20 uur zijn beroofd op de Musholm door een groep van 8 – 9 jongeren.

Zaterdagavond werd bij de politie gemeld dat een groep jongeren de dupe was geworden van een diefstal met geweld. In een woning in Hoofddorp trof de politie vier jongens aan die slachtoffer waren geworden van mishandeling en een aantal van hen was beroofd van hun persoonlijke bezittingen.

De politie heeft een onderzoek ingesteld naar wat zich heeft afgespeeld zaterdagavond en is nog op zoek naar mensen die mogelijk iets gezien hebben die avond aan of bij het Mastbos. Ook spreekt de recherche graag met mensen die overige informatie hebben die de politie kan helpen bij het dit onderzoek.

Getuigenoproep


Bent u getuige geweest zaterdagavond, heeft u informatie of iets gezien dat met dit incident te maken kan hebben? Deelt u dit dan a.u.b. met de politie via een contactformulier of via tel.nr. 0900-8844.

Liever anoniem uw informatie delen? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook