Bewoner aangehouden in Hoofddorp na 2e keukenbrand in korte tijd

Hoofddorp – In een woning aan de Horstermeerstraat in Hoofddorp is donderdag aan het begin van de middag brand uitgebroken. Rond kwart over een werd de brand ontdekt, waarop de brandweer, politie en een ambulance gealarmeerd werden.

De bewoner wilde in een pan gaan frituren maar was tijdens het wachten in slaap gevallen.

De brandweer heeft de brand bij aankomst geblust. Door de brand kwam de woning vol met rook te staan. Ambulancebroeders hebben de bewoner in de ambulance uitvoerig nagekeken.

Na de behandeling in de ambulance is de bewoner door de politie aangehouden. Volgens omwonenden zat er ongeveer voor een maand een nieuwe keuken in, nadat er daarvoor ook al brand was ontstaan in de keuken.

De keuken liep ook dit keer weer flinke schade op.

Foto’s: Inter Visual Studio / Rowin van Diest

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook