Blikschade bij kop-staartbotsing op rotonde in Nieuw-Vennep

Nieuw-Vennep – Op de rotonde van de kruising van de Noordelijke Randweg en de Spoorlaan heeft zaterdagmiddag een kop-staartbotsing plaatsgevonden.

Om even over drie uur merkte de bestuurder van een auto te laat op dat zijn voorganger moest remmen. Hij reed vervolgens met zijn auto tegen de auto voor hem aan. Ambulance en politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.

De bestuurder van de achterste auto is door ambulancebroeders nagekeken. Na controle in de ambulance bleek hij er geen verwondingen aan over gehouden te hebben. Wel moest zijn auto worden weggesleept. Een bergingswagen kwam ter plaatse om de beschadigde wagen weg te slepen. De andere auto kon wel nog verder rijden.

Foto’s: Inter Visual Studio / Rowin van Diest


Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook