Brand bij watersportbedrijf aan de Aalsmeerderdijk in Rijsenhout

Rijsenhout – De brandweer is zaterdagavond met spoed uitgerukt nadat er brand was ontstaan bij een watersportbedrijf in Rijsenhout. Rond kwart voor twaalf werd de brand op het dak van het pand aan de Aalsmeerderdijk door de buren ontdekt waarop direct de brandweer is gealarmeerd.

Al vrij snel werd er opgeschaald naar middelbrand en werden meerdere brandweer-eenheden opgeroepen om het vuur te komen blussen. Gelukkig was de brand vrij snel brandmeester, wel is er nog lange tijd de boel gecontroleerd.

Het is nog onduidelijk waardoor de brand precies is ontstaan. Wel zijn er lichtkogels gezien, zaterdagavond voeren er veel bootjes door de ringvaart in verband met het event “Vuur en Licht op het Water”. Mogelijk is een van de afgeschoten lichtkogels op het dak terecht gekomen waardoor de brand is ontstaan.

De Aalsmeerderdijk was door de bluswerkzaamheden afgesloten voor verkeer.

Foto credit: Inter Visual Studio

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook