Een gewonde bij brand in cel van Justitieel Complex Schiphol

BADHOEVEDORP – In het cellencomplex van het Justitieel Complex Schiphol aan de Duizendbladweg in Badhoevedorp is vanmiddag een korte brand uitgebroken.

De brand ontstond in een cel maar was snel geblust, vertelt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Kennemerland. De brandweer schaalde kort na de eerste melding van het vuur op naar een middelbrand. “Dit omdat we niet wisten hoeveel personen er in de cel zaten en wat er in brand stond.”

Brand beperkt gebleven

Door snel optreden is de brand beperkt gebleven. Een persoon is door ambulancepersoneel nagekeken. De Koninklijke Marechaussee onderzoekt de oorzaak van de brand. Wat er precies in brand stond, is niet bekend.

Foto’s: Inter Visual Studio / Michel van Bergen 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook