Brandstichting in parkeergarage

Hoofddorp – De politie is op zoek naar getuigen van een brandstichting, die plaatsvond op maandagavond in een parkeergarage aan het Burgemeester van Stamplein in Hoofddorp. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844. Anoniem bellen kan ook op 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Omstreeks 19.00 uur kregen de hulpdiensten melding van een brand in de parkeergarage. Ter plaatse bleken een motorfiets en een personenauto in brand te staan. Andere voertuigen liepen brandschade op.

Door de sterke rookontwikkeling werden bewoners van de woonlaag boven de garage tijdelijk verzocht hun woning te verlaten. Nadat de garage was gelucht, konden zij weer hun woning in.

De politie houdt ernstig rekening met brandstichting.


bron: politie.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook