Brouwerij uit Hoofddorp doet mee aan Noord-Hollandse Bierverkiezing 2019

HOOFDDORP – Het biertje Centennial van brouwerij BE+ER uit Hoofddorp doet dit jaar mee de Noord-Hollandse Bierverkiezing.

In totaal doen er 45 bieren mee aan de verkiezing. Een jury die bestaat uit professionele biersommeliers bepaalt het Beste Lichte Bier van Noord-Holland (juryprijs voor bieren tot en met 7 procent alcohol) en het Beste Zware Bier van Noord-Holland (juryprijs voor bieren vanaf 7 procent alcohol).

Jouw stem
Daarnaast maakt één de bieren kans op de titel ‘populairste bier van Noord-Holland’. Dit wordt bepaald door middel van een publieksstemming via Facebook. Stemmen kan nog tot en met 12 juni.

De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 15 juni, tijdens het Noord-Hollands Bierfestival in de Grote Kerk in Alkmaar.

Vijfde editie
De Noord-Hollandse Bierverkiezing wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd. De verkiezing begint een vaste waarde te worden onder brouwers en biersommeliers. Vorig jaar verkoos het publiek de Weizen van Stadsbrouwerij Radboud uit Medemblik tot het populairste biertje van Noord-Holland. Zo meldt onze media partner NH Nieuws

Breng hier je stem uit op jouw favoriete Noord-Hollandse bier van 2019.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook