Buitenlandse steward(ess) met iets te veel alcohol op schikt op Schiphol voor 1400 euro

SCHIPHOL – De Koninklijke Marechaussee heft gisterenochtend in samenwerking met de Landelijke Eenheid afdeling Luchtvaarttoezicht een cabinemedewerker van een buitenlandse luchtvaartmaatschappij op het matje geroepen. Bij een alcoholcontrole bleek dat hij of zij flink te veel had gedronken.

Dat meldde de Landelijke Eenheid gisteren op Twitter. Verdere details over de luchtvaartmaatschappij worden niet gegeven, behalve dat het om een buitenlandse maatschappij gaat.

De medewerker had bijna vier keer meer gedronken dan is toegestaan. Hij of zij heeft geschikt voor 1400 euro en deze boete gelijk voldaan.

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook