car2go breidt uit naar de luchthaven Schiphol

Schiphol – Goed nieuws voor wie tussen Amsterdam en Schiphol reist: car2go breidt haar carsharing service uit naar de luchthaven Schiphol door het openen van speciale parkeerplaatsen voor de elektrische auto’s van car2go. Deze nieuwe parkeerplaatsen op de luchthaven geven car2go-klanten een flexibele en milieuvriendelijke optie voor hun reis van of naar Schiphol.

World Trade Center

Met de opening van zestien parkeerplaatsen met acht laadpalen in de openbare parkeergarage van het World Trade Center op de luchthaven Schiphol kunnen car2go-klanten vanaf nu 24/7 een elektrische smart fortwo pakken of parkeren. Gebruikers die een car2go-auto willen parkeren of ophalen,vinden de nieuwe car2go-hub op loopafstand van de terminal. De slagboom opent automatisch bij het in- of uitrijden van de parkeergarage, doordat de kentekens van de car2go-auto’s herkend worden.

Smartjes

Sinds zes jaar heeft de marktleider op het gebied van free-floating autodelen een vloot van 350 volledig elektrische smart fortwo’s in Amsterdam. De opening van de parkeer-hub op de luchthaven is een grote mijlpaal voor het bedrijf en haar 63.000 klanten in Nederland.

De uitbreiding vergroot de mogelijkheden voor nationale en internationale gebruikers van car2go. De luchthaven Schiphol is de tweede hub – na Stadshart Amstelveen – buiten de ring van Amsterdam waar klanten hun car2go-huur kunnen starten of beëindigen.

In Amsterdam geldt het reguliere tarief van € 0,31 per minuut, inclusief verzekering, parkeer- en oplaadkosten binnen het werkgebied. Zoals bekend van andere car2go-luchthavenhubs, geldt er ook op de luchthaven Schiphol een extra toeslag van € 8,90 per rit. In de maand september krijgen klanten die voor het eerst gebruikmaken van car2go op Schiphol € 5,- terug, middels car2go-credits, welke te gebruiken zijn bij een volgende reis.

car2go-parkeerhub

Door de opening van de car2go-parkeerhub op de luchthaven Schiphol kunnen car2go-klanten nu hun huur beginnen of eindigen op 13 Europese luchthavens. Nederlandse klanten die car2go regelmatig gebruiken, kunnen dit tijdens vakantie of zakenreizen ook blijven doen, of dat nu in Oostenrijk, Duitsland, Italië of Spanje is. Voor het gebruik van car2go in het buitenland dienen de gebruikers alleen de lokale bepalingen en voorwaarden te accepteren.

bron: schiphol.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook