Chaos op het spoor van en naar Schiphol, treinverkeer totaal plat

Schiphol – Door een storing in de besturingssystemen kan er geen treinverkeer rijden van en naar Amsterdam maar voor Schiphol zijn er grote gevolgen. Hoe lang de gevolgen duren is volgens de NS nog onbekend.

Er rijdt geen treinverkeer op dit moment, het ligt totaal plat. De extra reistijd kan oplopen tot 2 uur.
Volgens de NS moet de reisinformatie nog worden bijgewerkt en is die niet overal actueel. De NS adviseert reizigers om de berichtgeving in de gaten te houden.

Update 20.00 uur

De storing op de verkeersleidingspost Amsterdam is opgelost. Het treinverkeer komt langzaam weer op gang. Raadpleeg voor een actueel reisadvies de reisplanner van NS.

NS schrijft op haar website; Probeer zo mogelijk om uw treinreis in de regio Amsterdam uit te stellen of een alternatief te vinden. De reisinformatie wordt zo goed mogelijk bijgewerkt, maar is niet overal actueel. Duidelijk is dat de gevolgen hiervan de rest van de dag zullen duren.

Update 20:35 uur

De storing op de verkeersleidingspost in Amsterdam is helaas teruggekeerd. Wij werken hard aan een oplossing.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook