Chauffeur vervangende NS-snelbus verdwaalt en rijdt zich muur vast

CRUQUIUS – Een NS-snelbus die reizigers van Amsterdam naar Haarlem moest brengen, is vanmorgen vastgelopen in een hoop zand in Cruquius.

De NS heeft dit weekend bussen ingezet op het traject Amsterdam -Haarlem vanwege werkzaamheden op het spoor.

Een verslaggever van RTL, Floor Bremer, zat op het moment zelf in de bus.Volgens Bremer was de chauffeur van het voertuig verdwaald en probeerde hij te keren bij een weiland in Cruquius, maar liep de bus daar vast.

Al snel kwam een buurman met een tractor om te helpen, maar ook deze kreeg de bus niet los. 

De RTL-verslaggever zelf is met ander vervoer naar haar plek gekomen. Hoe de bus uiteindelijk is losgekomen uit de grote hoop zand, kon ook een NS-woordvoerder niet vertellen. “Ik heb er niets van gehoord, dus ik neem aan dat het allemaal is goedgekomen.”

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook