Corona-advies aangepast – lichte luchtwegklachten: blijf thuis

Landelijk – Inmiddels staat het aantal Corona-besmettingen in Nederland op 10. Tot nu toe konden de infecties van de patiënten worden herleid tot Noord-Italie. Van de laatste gevallen is niet exact duidelijk waar zij de besmetting hebben opgelopen.

In een persconferentie heeft Minister Bruno Bruins (Volksgezondheid) laten weten dat het publieksbeleid daarom wordt aangepast. Mensen met zelfs lichte luchtwegklachten worden verzocht om thuis te blijven en zeker een dag niet naar school of werk te gaan.

Update:

Als de klachten verergeren moet men telefonisch contact opnemen met de huisarts. De huisarts zal bepalen of er door de GGD monsters moeten worden afgenomen.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook