De politie zoekt getuigen van een achtervolging in Hoofddorp.

Hoofddorp – Agenten wilden woensdagmiddag rond tien voor vier in de omgeving van de Stationsweg een auto controleren. De bestuurder stopte niet en ging er met hoge snelheid vandoor. Onder meer via fietspaden. Op het fietspad langs de Hoofdweg moesten een aantal voetgangers aan de kant springen. De politie komt graag met hen in contact.

Was u die voetganger(s)? Bel dan met 0900-8844.

Uiteindelijk kon de politie aan de Norholm twee Hoofddorpers van 17 en 19 jaar aanhouden. De 19-jarige verdachte is de vermoedelijke bestuurder van de auto. Hij is niet in het bezit van een rijbewijs.

Tijdens de achtervolging kwamen op de Breeburgsingel nog een politieauto – en motorrijder van de politie met elkaar in botsing. Gelukkig bleef het bij dat ongeval bij materiële schade.

Bij de achtervolging werd ook een helikopter ingezet.

bron: Politie Haarlemmermeer

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook