Deen verkoopt alle winkels aan AH, Vomar en Dekamarkt

Regionaal – Deen Supermarkten verkoopt in 2021 al haar 80 winkels aan de formules Albert Heijn, Vomar en Dekamarkt. Dit heeft de supermarktketen vanmorgen om 09:00 uur bekend gemaakt aan het personeel.

39 winkels zullen de Albert Heijn-formule krijgen, 22 winkels komen in handen van de Vomar Voordeelmarkt. De overige 19 winkels worden een Dekamarkt. Ook de webshop van de Deen zal verdwijnen. Tevens worden de distributiecentra verkocht.

“Om voorop te blijven lopen in de snel veranderende en competitieve foodretailmarkt zal de komende jaren aanzienlijke inspanningen vergen”, aldus de directie van Deen. “Vooruitkijkend zou de supermarktketen flink moeten investeren in de mechanisatie van logistiek en e-commerce. De omvang van de benodigde investeringen heeft er toe geleid dat de familie in nauw overleg met de directie heeft besloten om een andere strategische keuze te maken en het bedrijf te verkopen”.

Bekijk hier de verklaring door Algemeen directeur Leendert van Eck namens de familie Deen:

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook