Beschadigde bovenleiding tussen Hoofddorp en Leiden

Hoofddorp – Tussen Hoofddorp en Leiden Centraal rijden er geen treinen door een defect aan de bovenleiding. Dit duurt tenminste tot 13:30 uur

Tussen Hoofddorp en Leiden is de bovenleiding beschadigd. ProRail probeert de schade samen met de aannemer zo snel mogelijk te repareren.

Evacuatie reizigers

Incidentenbestrijders van ProRail hebben met man en macht gewerkt om zo’n 1400 reizigers in drie gestrande treinen zo snel mogelijk te evacueren. Dat is inmiddels gebeurd. De gestrande treinen worden nu met spoed weggesleept.

Inspectie en reparatie

De aannemer inspecteert op dit moment de schade. Hoe lang het herstel gaat duren is nog onbekend. Door het incident rijden er op dit moment geen treinen. ProRail betreurt de overlast voor alle reizigers op dit traject.

Er rijden stopbussen tussen Hoofddorp, Nieuw Vennep, Sassenheim en Leiden Centraal.
Reizigers tussen Den Haag Centraal en Schiphol Airport reizen via Utrecht Centraal. De extra reistijd kan oplopen tot 60 minuten.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook