Dodelijk ongeval bij Haarlemmerliede; A200 dicht en treinverkeer gestremd

Haarlemmermeer – vanwege een ernstig ongeval is de A200 bij Haarlemmerliede. Daarbij is een persoon overleden. Het treinverkeer tussen Haarlem en Amsterdam is ook gestremd.

Er is een traumahelikopter opgeroepen en ook zijn politie en brandweer ter plaatse. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar de toedracht.

Volgens Rijkswaterstaat zal de weg zeker tot na middernacht zijn afgesloten. Het verkeer staat vast vanaf de Rottepolderplein. Ook zijn de verbindingswegen vanaf de A9 afgesloten.

Rijkwaterstaat adviseert om te rijden via de N205. Het verkeer dat vast heeft gestaan op de A200 is teruggeleid naar de Rottepolderplein.

Treinen rijden sinds 21.25 niet meer tussen Haarlem en Amsterdam. Er staat een trein stil ter hoogte van het ongeval. Volgens de NS is het treinverkeer tot zeker 22.30 uur gestremd.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook