Donderdag 20 juni: Video-disco voor senioren in Hoofddorp

Hoofddorp – Op donderdag 20 juni vindt de eerste editie plaats van DIE GOEIE OUWE TIJD, een video-disco voor senioren. In samenwerking met Duyckercafé (in Het Cultuurgebouw Hoofddorp) nodigen wij iedereen uit om mee te zingen, te dansen of gewoon… lekker te kijken.

Bezoekers mogen hun favoriete liedjes selecteren uit de platenkoffers, waarna de diskjockey de muziek met de originele TV-beelden afspeelt op een groot videoscherm. Denk daarbij aan muziek uit de musicals Ja Zuster Nee Zuster en ’t Schaep met de 5 Pooten en artiesten als Wim Sonneveld, Willy & Willeke Alberti, Dorus en Boudewijn de Groot. Van over de grens neemt de DJ ook Bill Hailey, Jerry Lee Lewis, Fats Domino, Elvis Presley en The Beatles mee. Het video-archief is groot genoeg voor iedere smaak.

DIE GOEIE OUWE TIJD is gratis toegankelijk voor iedereen en vindt plaats op donderdag 20 juni 2019 van 14:00 tot 16:00 uur.

Duyckercafé
Het Cultuurgebouw Hoofddorp
Raadhuisplein 3A
2132 TZ HOOFDDORP

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook