Drank, drugs en een botsing

Rozenburg – Op zaterdagmorgen moest een 32-jarige man uit Noordwijk zijn rijbewijs inleveren nadat hij bij een aanrijding betrokken was geweest op de N201 in Rozenburg.

Omstreeks 06.15 uur reed de man in een personenauto op de N201. Hij reed op de meest rechter rijstrook en stuurde volgens een getuige plotseling scherp naar links. Hierbij kwam hij in aanraking met een naast hem rijdende auto.

De man moest een blaastest afleggen. Hieruit bleek overduidelijk alcoholgebruik. De man moest mee naar het politiebureau. Hier werd ook een speekseltest afgenomen. De man testte positief op het gebruik van cocaïne.

Er werd besloten tot het uitvoeren van een bloedproef. Het bloedmonster wordt door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht op de aanwezigheid van drank en drugs.

Mede doordat de verdachte al driemaal eerder was gepakt voor het rijden onder invloed, werd zijn rijbewijs ingevorderd.

 

Bron:politie.nl

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook