Drukbezocht afscheidsfeest Haarlemmerliede en Spaarnwoude

Haarlemmermeer – Honderden inwoners van Haarlemmerliede en Spaarnwoude vierden afgelopen weekend het afscheid van hun gemeente. Onder de noemer Tabee! HenS werd het hele weekend feest gevierd in de Sugarfactory in Halfweg.

Er was een afscheidsreceptie op vrijdagavond 28 december voor alle inwoners, ondernemers en organisaties in Haarlemmerliede en Spaarnwoude, met aansluitend een borrel.

Zaterdag 29 december begon met een uitverkochte kindermusical ‘De mooiste gemeente van Nederland’, geschreven door Laura Kroon en uitgevoerd door en voor kinderen van de scholen uit de gemeente. ‘

Muzikale rondreis

’s Middags ging het feest verder met een eveneens uitverkocht optreden van muziekverenigingen Eensgezindheid en Midway Joy Singers. Zij maakten een muzikale rondreis door de historie van Haarlemmerliede en Spaarnwoude. ’s Avonds ging het feest los met DJ’s Tim en Faab, voor alle inwoners die 18 jaar en ouder zijn.

Bron:haarlemmermeergemeente.nl

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook