Expositie Nationaal Monument MH17

Vijfhuizen – Hoe is Nationaal Monument MH17 in Vijfhuizen eigenlijk ontstaan? Fotografen Philip P. Kruijer en Richard Maertens hebben op verzoek van stichting Nationaal Monument MH17 de bouw van het monument van begin tot eind vastgelegd.

Met 70 foto’s wordt het publiek meegenomen in een fascinerende metamorfose dat park Vijfhuizen onderging van grasveld naar Nationaal Monument. De tentoonstelling bezoeken kan tot 21 september in de centrale hal van het raadhuis.

Openingstijden zijn: maandag, woensdag, vrijdag van 9.00-17.00 uur en dinsdag en donderdag van 9.00-20.00 uur.

Meer informatie is te vinden op de website van Monument MH17.

bron:haarlemmermeergemeente.nl

Kopfoto monument MH17: Erikt, zonder wijzigingen onder licentie

_____

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook