Feestje Hoofddorp ontaardt in vechtpartij

Hoofddorp – Zondagmorgen omstreeks 01.40 uur liep een feestje op de Statendam in Hoofddorp uit de hand. Op het feest ontstond een vervelende situatie, die uiteindelijk uitliep op een gevecht, dat zich voornamelijk op straat voor de woning afspeelde.

Een van de feestgangers, een 19-jarige man uit Hoofddorp, die samen met een vriend bij de ruzie betrokken was, voelde zich naar eigen zeggen ze bedreigd, dat hij een zakmes tevoorschijn haalde en dreigde iemand te zullen steken. Omstanders die dit zagen, namen hem echter direct het zakmes af.

De Hoofddorper is aangehouden. Zijn zakmes is in beslag genomen.

Social media

Op social media is een bericht verschenen dat het hier om een incident zou gaan waarbij drie personen zouden zijn gestoken. Dit is onjuist. Bij dit incident hebben diverse personen lichte verwondingen opgelopen als gevolg van de vechtpartij, waarbij geschopt en geslagen werd.

De politie onderzoek de aanleiding van de vechtpartij en de rol die de aanwezigen daarin hebben gehad.

Bron: Politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook