Fietsendieven aangehouden Hoofddorp

Hoofddorp – Op het Overbospad in Hoofddorp zijn vannacht twee verdachten aangehouden op verdenking van fietsdiefstal. De politie had een melding gekregen dat zij bezig waren met het doorslijpen van een slot bij de bushalte Overbos.

De politie zag hen rijden en wilde hen controleren. Zij gingen er vandoor waarop de politie te voet de achtervolging in zette. Een van hen kon direct worden staande gehouden, het slot bleek inderdaad doorgeslepen. De ander werd op grond van signalement later aangetroffen en aangehouden.

De politie is nog op zoek naar ene benadeelde van deze fietsdiefstal en roept deze op zich te melden bij de politie via 0900-8844. De fiets, een zwarte Batavus, is inbeslaggenomen en staat aan het bureau in Hoofddorp. De verdachten, een vrouw en een man, beiden 19 en afkomstig uit respectievelijk Haarlem en Hoofddorp, zijn ingesloten.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook