Fietser gewond bij aanrijding met busje in Cruquius

Cruquius – Een fietser is woensdagmiddag gewond geraakt bij een aanrijding met een busje. Rond half vijf reed de fietser over de Bennebroekerdijk, toen hij werd geschept door een busje.

De fietser kwam via het voorruit, met een harde klap op het asfalt terecht. Twee ambulances en de politie kwamen ter plaatse om hulp te verlenen.
Ambulancebroeders hebben het slachtoffer eerste hulp verleend. Na de eerste zorg is de fietser, met spoed overgebracht naar het VU ziekenhuis voor verdere behandeling.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) is ter plaatse gekomen om alle sporen vast te leggen en de exacte toedracht van het ongeval te achterhalen.

Foto credit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook