Flinke overlast omgeving door afsluiting Polderbaan Schiphol

Schiphol – Voor een tweede keer in 3 maanden zal de Polderbaan gesloten om onderhoudswerkzaamheden te kunnen uitvoeren . Deze keer zal de afsluiting naar verwachting  1 week duren.

In maart van dit jaar is de Polderbaan al 3 weken dicht geweest voor ondehoud, waarbij het asfalt werd gerepareerd en verlichting werd gecontroleerd. Tijdens de werkzaamheden is er vocht onder het asfalt van de taxibaan gekomen. Hoe dat kon gebeuren zal later worden onderzocht, de prioriteit is nu het herstellen van het asfalt.

De komende week zal de Polderbaan (18R-36L) gesloten zijn om herstelwerkzaamheden uit te kunnen voeren. De andere landings- en startbanen op Schiphol zullen hierdoor intensiever gebruikt gaan worden. Zowel overdag als ’s nachts zal er meer lawaai in de omgeving hoorbaar zijn. Op Twitter regent het klachten van mensen die ’s nachts wakker worden van de herrie. De problemen zijn op vrijdag de 13de ontdekt waarna er besloten is om de baan te sluiten.  Naar verwachting zal de Polderbaan 1 week gesloten blijven.

 

 

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook