Foodtrucks op Schiphol Central Business District en Oost

Schiphol – Ze zijn weer terug, de Foodtrucks op Schiphol. Wilt u eens wat anders eten tijdens de lunch dan een broodje kaas of een bakje yoghurt. Dan kunt u terecht bij het Schiphol Central Business District (CBD) en op Schiphol Oost.

Tot en met 12 september staan er elke dinsdag en donderdag een Foodtruck op Schiphol CBD en Oost. De rollende keukens nemen plaats naast The Base (CBD) en gebouw 144 (Oost). Tussen 12:00 en 14:00 kunt u hier heerlijk genieten van een hapje en een drankje. Eet smakelijk.

Wat is een foodtruck?

Een foodtruck is een mobiele keuken van waaruit eten en drinken kan worden geserveerd. Het aanbod kan flink variëren, van hollands stamppotten tot aan heerlijke Spaanse tapas bijvoorbeeld. Wikipedia omschrijft een foodtruck als volgt:

“A food truck is a large vehicle equipped to cook and sell food. Some, including ice cream trucks sell frozen or prepackaged food; others have on-board kitchens and prepare food from scratch. Sandwiches, hamburgers, french fries, and other regional fast food fare is common”.  

De line-up tot het einde van deze maand is reeds bekend gemaakt.  Eventuele wijzigingen en het programma voor de aankomende maanden kunt u bekijken op de website van SpotSchiphol.

LINE-UP SPOT LIVINGROOM (THE BASE):

Do 21-jun Of je worst lust
Spaanse worst | http://www.ofjespaanseworstlust.nl

Di 26-jun Hete Bliksem
BBQ gerechten | http://www.hete-bliksem.nl

Do 28-jun Mr. Brasa
Spare ribs & sticky chicken | https://www.mrbrasafoodtruck.com/

LINE-UP OOST:

Do 21-jun Hete Pieper
Gepofte aardappel | https://www.facebook.com/FanFood.nl/

Di 26-jun Pass the Peas
Broodje fried chicken | https://www.facebook.com/passthepeasblog/

Do 28-jun Blikken uit de Box
Pasta | https://www.facebook.com/bikkenuitdebox/

Locaties

Locatie The Base

Locatie gebouw 144

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook