Frontale aanrijding op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp

Hoofddorp – Bij een frontale aanrijding in Hoofddorp zijn woensdagmiddag twee personenwagens op elkaar gebotst. Rond twee uur ging het mis op de hoek van de van Heuven Goedhartlaan met Graan voor Visch. Bij de aanrijding raakten beide voertuigen zwaar beschadigd.

Meerdere ambulances en de politie kwamen met spoed ter plaatse om hulp te bieden. Het is nog onduidelijk welk letsel de betrokken hebben opgelopen. Door het ongeval is de Van Heuven Goedhartlaan richting Nieuw-Vennep afgesloten voor verkeer. Een automobilist negeerde de afzetting en kan een boete thuis verwachten. Eerder vanmiddag ging het ook al mis op de Kruisweg in Hoofddorp tussen een bus en een auto.

Foto credit: Inter Visual Studio / Michel van Bergen

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook