Geen ziekenhuis bevallingen meer in Hoofddorp vanaf 10 januari

Hoofddorp – Gaat u binnenkort bevallen? Op 10 januari opent in Haarlem Zuid het nieuwe Vrouw & Kind centrum van het Spaarne Gasthuis. Vanaf die datum vinden alle bevallingen plaats op die locatie. Ook de poliklinische bevallingen onder begeleiding van je eigen verloskundige. Er zijn dus géén bevallingen meer in Hoofddorp.

Wat betekent dit voor u?

Vanaf 9 januari 18.00 uur nemen we geen zwangere vrouwen meer op in Hoofddorp. Vanaf dat moment bent u welkom in het nieuwe Vrouw & Kind centrum in Haarlem Zuid. Alle zwangere vrouwen die op dat moment al in Hoofddorp zijn opgenomen kunnen wel gewoon in Hoofddorp bevallen. Uiteraard krijgen ze daar alle zorg die ze van ons kunnen verwachten.

Zwangere vrouwen, kraamvrouwen en pasgeboren baby’s die op 10 januari nog opgenomen zijn in Hoofddorp, verhuizen naar Haarlem Zuid. Dit wordt allemaal voor u geregeld en gebeurt natuurlijk op een manier die veilig is voor u en de baby.

De polikliniek gynaecologie in Hoofddorp blijft na januari gewoon open. Ook in Haarlem Zuid blijft de polikliniek op de oude vertrouwde plek. Op beide locaties kunt u terecht voor het spreekuur van de gynaecoloog of voor een medische echo.

Alle spoedafspraken vinden na januari alleen nog plaats in het Vrouw & Kind centrum in Haarlem Zuid.

 

Bereikbaarheid Vrouw & Kind centrum:

Adres
Het adres van het Vrouw & Kind centrum is:
Spaarne Gasthuis locatie Haarlem Zuid
Boerhaavelaan 22
2035 RC Haarlem

Bus
De buslijnen 3, 4, 73 en 300 stoppen vlakbij het Spaarne Gasthuis

Meer informatie

Lees de folder van Rondom zwanger voor meer informatie over de bereikbaarheid en contactgegevens.

Wilt u meer weten over het Vrouw & Kind centrum? Kijk dan op de pagina www.spaarnegasthuis.nl/vrouw-kind-centrum

bron: spaarnegasthuis.nl

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook