Gemeente Aalsmeer zet extra handhavers in voor asociale vaarders

AALSMEER – De gemeente Aalsmeer gaat deze zomer extra handhavers inzetten op de Westeinderplassen, om te voorkomen dat er onveilige situaties of ongelukken ontstaan op het water. 

Volgens de gemeente Aalsmeer zouden er vooral veel ongelukken gebeuren door onverantwoord gedrag als te hard varen of varen met alcohol op. Dit heeft er voor gezorgd dat zowel de gemeente als politie extra gaan controleren op dit soort zaken.

Verder doet de gemeente een beroep op de eigen verantwoordelijkheid van de vaarders. “Laten we rekening houden met elkaar, zodat we allemaal kunnen genieten van dit prachtige plassengebied”, wordt er gevraagd.

De gemeente heeft op deze pagina alle regels omtrent het varen op de plassen geplaatst.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook