Gestolen vrachtwagen Schiphol uitgebrand teruggevonden in Zuid-Holland

Schiphol – Op de Korteraarseweg, tussen Aarlanderveen en Ter Aar in Zuid-Holland, is gisteren een in brand gestoken vrachtwagen achtergelaten. Het gaat om de vrachtwagen die vorige week dinsdag op Schiphol werd gestolen.

Dit bevestigt de Koninklijke Marechaussee. De chauffeur van de vrachtwagen had twee weken geleden op de Pelikaanweg op Schiphol zijn vrachtwagen net volgeladen met kostbare elektronische apparatuur. De wagen had een lading ter waarde van zo’n vijf miljoen euro. De chauffeur werd verrast door een persoon met een wapen, die hem beval hem het terrein af te rijden en verderop te stoppen. Toen de chauffeur daar uitstapte, werd hij mishandeld en in een kofferbak gestopt. Later werd hij weer vrijgelaten.

Lees hier ons eerdere artikel over deze zaak.

Schipholregio is een startende regionale nieuwswebsite gericht op Schiphol en omliggende gemeenten. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws like dan onze Facebook pagina Schipholregio.

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook