Getuigen gezocht schietincident Spaarndam

Spaarndam – Op zaterdag heeft een schietincident plaatsgevonden in de Clara van Spaarnwoudestraat. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 21.00 uur hoorde de bewoonster van een woning in de Clara van Spaarnwoudestrat een knal. Toen zij ging kijken zag zij dat er een gat in het glas van de voordeur zat. Ter plaatse trof de politie sporen aan dat er was geschoten op de woning.

De politie doet op dit moment onderzoek en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien rond 21.00 uur in de omgeving van de Clara van Spaarnwoudestraat? Bel dan de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Bron: politie

Word vriend van Schiphol Regio en steun de lokale journalistiek! Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 
Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €1,00 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren


BoekenBoeken

Volg ons op Facebook